Botanical Garden
Door: Nanette
Blijf op de hoogte en volg Nanette
02 Januari 2008 | Zuid-Afrika, Johannesburg
02 Januari 2008 - 20:09
Bibi:
hey lieve netje,
nog een heel gelukkig nieuw jaar en zo te lezen heeb je het heel leuk en gezellig daar. Ik heb je wel gemist met de feestdagen. maar ja volgend jaar ben je er gewoon weer bij. ziet er gezellig ui daar bij je. mis je en tot over een paar maanden. doe voorzichtig en maak veel lol.
hvj dikke kus -
04 Januari 2008 - 10:46
Sonja Rinkel:
Ha Nanette,
De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Naar aanleiding van het mailtje dat je hebt gestuurd naar Carola, was ik zo nieuwsgierig geworden dat ik maar even een kijkje ben gaan nemen op deze site...en nu ben ik jaloers. Wat is het gaaf daar. Geniet ervan en hopelijk zien we je nog een keertje in De Regentes. Inmiddels ben ik straks een jaar educatief medewerker alhier. Een superleuke baan en een fijn theater en uiteraard altijd veel te veel te doen, maar wel allemaal leuke dingen dus dat scheelt.
Groeten van Sonja Rinkel
05 Januari 2008 - 14:31
Marjolein:
Hey Netje!
Ziet er goed uit daar! Lekker weertje, vet mooie omgeving! Geniet er maar van! B careful en tot snel!
Liefs -
05 Januari 2008 - 14:32
Marjolein:
en... natuurlijk een waanzinnig goed nieuwjaar! -
06 Januari 2008 - 19:52
Alma:
Hey nan,
Gelukkig nieuw jaar met veel geluk en gezondheid!!!! liefs Alma