Warm afscheid en warm welkom in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Nanette Higherfrost - WaarBenJij.nu Warm afscheid en warm welkom in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Nanette Higherfrost - WaarBenJij.nu

Warm afscheid en warm welkom in Zuid-Afrika

Blijf op de hoogte en volg Nanette

10 December 2007 | Zuid-Afrika, Johannesburg

De vlucht was lang en beetje saai. Vooral de vijf uur overstap in Frankfurt. Ik en mijn nieuwe Ipod Nano zijn beste vriendjes geworden... Op de tweede plaats komt mijn fototoestel :)

'Afscheid' op Schiphol was leuk, in de zin dat het me goed deed dat vriendinnetjes, mijn ouders en Janne me kwamen uitzwaaien.

'Welkom' in Johannesburg was geweldig! Vivianne heeft me super goed opgevangen. Net hebben we met haar moeder -Glenda- haar zusje -Lee Anne- en hun vriendjes 'gebried', oftewel gebarbecued. Nu drinken we thee, eten koekjes en praten over van alles nog wat. Sommige dingen zijn overal hetzelfde.

Wat niet hetzelfde is: Internet is niet vanzelfsprekend. Ook niet voor Vivianne. Sterker nog, op dit moment hebben we problemen met stroom. Maar dat leg ik later uit, ik ga even gezellig doen!

Groetjes Nanette

• 10 December 2007 - 21:14

Jeichina:

Bespeur ik al een eerste zuidafrikaans woord? Dat belooft wat! Het doet ons heel veel goed te lezen dat je reis goed was en de ontvangst geweldig.
    Hartelijke groeten aan Glenda, Vivianne en Lee Anne.

• 10 December 2007 - 21:29

Astrid:

HEEJ netje!
    wat fijn dat je goed bent aangekomen en opgevangen daar!!
    En ondanks de problemen met internet ben jij er in geslaagd iets te regelen! GOED ZO :D!
    BYE ! X

• 11 December 2007 - 08:34

Akua :

Hai Netje,

Leuk om lezen dat je veilig bent aangekomen. Wel jammer dat ik je niet op het vliegveld heb kunnen uitzwaaien....maar hoop dat je ons GOED op de hoogte gaat houden van al jouw avonturen daar in Zuid-Afrika.

Nieuwe inzichten, wijsheden, drama, liefdes ;-)...share it all. Ben echt benieuwd. Weet je al wanneer je die ene week in haarlem zal zijn?? Kan ik die week alvast vrijhouden in mijn agenda.

Love Akua

Enyo Afrika!
    Je bent er eerder naartoe dan mij :)

Oja don't forget foto's foto's foto's

• 11 December 2007 - 12:40

Janski:

Heey netski!
    wat fijn dat je goed aangekomen bent!
    ik mis je alleen wel nu al.
    gekke nettie.
    ik zal binnenkort nog even foto's maken van mn crib.
    kuss

• 11 December 2007 - 15:37

Jeichina:

Is dat Vivianne op de foto?
    Het ziet er heerlijk warm uit bij jullie.
    Ik ben jaloers!!!!
    Het gaat hier vriezen deze week.